NIEUWE KEUKEN

Montage
Wij maken onze slogan ‘kompleet in keukens’ meer dan waar. Met ruim 30 jaar ervaring in de keukenbranche bent u verzekerd van uitstekende service en perfecte montage.
Aan de hand van een strakke planning, verzorgen wij het gehele traject vanaf demontage van uw huidige keuken tot en met de oplevering van uw nieuwe keuken. Alles geheel volgens afspraak.

Keuken montage en service worden bij Keuken Solutions uitgevoerd door eigen vakmensen. Het plaatsen van keukens is een zeer nauwkeurig werk. Daarom werkt Keuken Solutions met een gespecialiseerd team van uitsluitend goed opgeleide en ervaren monteurs. Vakmensen die zeer klantgericht werken en hart voor de zaak hebben.

Voor diverse bijkomende werkzaamheden als leidingwerk aanpassen, stukadoor en schilderwerk heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw keuken-adviseur verzorgt zelf de montagewerkzaamheden en is dus ook volledig op de hoogte van de gemaakte afspraken.

Installatie
Het juist installeren van een keuken is regelmatig onderwerp van gesprek. Iedereen kent de verhalen wel over verkeerde kastdeuren, te grote aanrechtbladen of andere ellende. We hebben liever dat u lovend over Keuken Solutions praat en nemen daarom de installatie van uw nieuwe keuken bijzonder serieus. Dat begint al met een gedegen voorbereiding. Onze monteurs werken snel en efficiënt en de keuken wordt pas opgeleverd als u 100% tevreden bent.

Provence

Reacties zijn gesloten.