KEUKEN ONTWERP

Het eerste gesprek vindt bij voorkeur bij u thuis plaats. Waar anders kunnen wij de sfeer van uw interieur beleven, zodat ons nieuwe keuken ontwerp perfect aansluit bij uw inrichting en stijl. Tijdens dit bezoek meten wij direct de exacte maatvoering van de ruimte en bespreken wij uw wensen. Bij dit eerste gesprek maken wij graag gebruik van de keukenchecklist.

Na het kennismakingsgesprek gaan wij direct aan de slag met het ontwerp. Voor de bespreking van het keukenontwerp nodigen wij u graag uit in onze showroom in Voorhout. Hier kunt u ook inspiratie op doen en kennis maken met de diverse materialen en apparatuur.

Onze werkwijze en netto prijsstelling garanderen een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Wij offreren een totaalpakket, waarin de levering van de complete keuken, inclusief deskundige montage, is opgenomen.

Door de goede samenwerking met onze Duitse (kwaliteits) leveranciers kunnen we u een keur aan ontwerpen bieden, zowel moderne greeploze keukens als ook klassieke keukens.
Ook zijn wij dealer van het Nederlandse merk Rohanson. Hierdoor hebben wij schitterend massief houten keukens in ons programma.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij bieden en het gemak dat u ervaart door onze persoonlijke service.

Reacties zijn gesloten.